Systeembeheer uitbesteden - simpel en betaalbaar - ITCOMS doet het!

Systeembeheer uitbesteden

Via de Moderne Werkplek heb je al jouw bestanden altijd en overal beschikbaar. Dit is het beste pakket voor bedrijven die het systeembeheer willen uitbesteden. Daarnaast verzorgen wij het ook het onderhoud. Zo heb je dus een volledige Moderne Werkplek waar je zelf geen omkijken meer naar hebt.

De beste oplossing voor het MKB

Als jij je wilt focussen op je kerntaken, wil je geen zorgen hebben over jouw ICT omgeving. Kies daarom voor het uitbesteden van jouw systeembeheer. Verzeker jezelf van een veilig en betrouwbaar systeem voor een vaste prijs.

Bel ons direct!
 • Wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

  We gaan graag met je in gesprek!

De routekaart naar succes

De opties binnen Microsoft 365 zijn eindeloos. En het blijft niet bij enkel een licentie. Het inrichten van de Moderne Werkplek heeft aandacht nodig als je jouw systeembeheer gaat uitbesteden. Daarom rollen we deze oplossing uit over de online omgeving én jouw lokale apparaat. Want dit loopt ook gevaar wanneer je online werkt.

 

Omdat we overal en altijd willen werken, is het beveiliging van jouw werkplek steeds belangrijker geworden. Onder andere door het verwerken van meer en meer data. Als bedrijf wil je hier controle over. Zodat jij bepaald wat er wel en niet mag binnen jouw organisatie.

 • Betrouwbare oplossingen
 • Onderhoud en support
 • Altijd en overal bereikbaar

Compleet pakket voor stabiele basis

Met de Moderne Werkplek hebben wij een fundament gebouwd voor een veilige en betrouwbare werkplek. Hierin vind je diensten van Microsoft, Managed Antivirus, Management en Monitoring, beheer en technische ondersteuning. Een compleet pakket waarmee het uitbesteden van jouw systeembeheer volledig is geregeld. Zo heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, waardoor medewerkers zich kunnen focussen op hun kerntaken. Daarmee bespaar je tijd en geld.

 

Zoek je een bedrijf om je systeembeheer uit te besteden, dan is de Moderne Werkplek een ideale oplossing. Voor een vast bedrag per maand per gebruiker zijn wij jouw externe ICT afdeling. Naast het oplossen van problemen, zijn we ook preventief bezig. Dat doen we door 24/7 deze werkplek te onderhouden. Daarmee ben je altijd voorzien van de meest actuele beveiliging en updates. Kortom, je kunt onbezorgd je werk doen. Wij zorgen dat het blijft werken.

Meer weten over de Moderne Werkplek?

Wil je weten voor mogelijkheden de Moderne Werplek jou kan bieden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We brengen samen de mogelijkheden in kaart.

Contact opnemen

Veilige werkomgeving

De voordelen van de Moderne Werkplek gelden voor ieder MKB bedrijf. Het maakt niet uit of je vijf of vijftig mensen werkt. Omdat deze oplossing zo flexibel is, kunnen we snel schakelen. Hierdoor kunnen we iedere maand het aantal gebruikers eenvoudig verhogen of verlagen. Dat voorkomt dat jij teveel betaald voor diensten die je niet meer nodig hebt. Die flexibiliteit geldt overigens voor al onze diensten. Wij werken niet met contract, omdat juist die flexibiliteit een groot voordeel is van clouddiensten.

Professioneel en betrouwbaar

Wij werken veel samen met bedrijven die zelf weinig tot geen technische kennis hebben. Terwijl deze bedrijven wel de behoefte hebben aan een professionele en veilige werkomgeving. Zij kiezen bewust voor het uitbesteden van hun systeembeheer. Daarmee hebben altijd onze technische ondersteuning binnen handbereik, maar niet de zorgen van het beheer en onderhoud.

MKB werkplek online - ICT beheer

Passend voor iedere organisatie

Hoe de Moderne werkplek er voor jou uitziet, is een combinatie tussen een standaard oplossing en maatwerk. Want iedere organisatie werkt op een anderen manier. Wellicht wil jij volledige vanuit Microsoft Teams gaan werken of heb voldoende aan een simpele SharePoint omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos. En precies dat maakt deze oplossing zo toegankelijk voor iedere MKB organisatie. Door een standaard oplossing af te stemmen op jouw specifieke eisen, maken we het uitbesteden van systeembeheer voor jou een logische keuze.

 • Referentie ITCOMS - Cisco
 • Referentie ITCOMS - Broadsoft
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Dell
 • Acronis
 • Referentie ITCOMS - T-mobile
 • Referentie ITCOMS - DrayTek
 • Referentie ITCOMS - Jabra
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Fortinet
 • Referentie ITCOMS - Gigaset
 • Referentie ITCOMS - KPN
 • Referentie ITCOMS - Yealink
 • Teamviewer - ITCOMS Roosendaaal
Telefoonnummer 076-2600044 Mail ons info@itcoms.nl

Blijf op de hoogte

Alle diensten bekijken