Cloud back-up - ITCOMS

Cloud back-up

We produceren met z'n allen steeds meer data die bewaard moet blijven. Online opslaan is één, maar dit op veilige manier bewaren is een tweede. Om deze data op een veilige manier op te slaan zul je ook na moeten denken over een back-up. Benieuwd hoe je dit op een veilige en betaalbare manier kunnen doen?

Voorkomen is beter dan genezen

Het organiseren van een veilige werkomgeving is makkelijker dan je denkt. Maar toch krijgen de onderwerpen Safety en Security weinig aandacht binnen het MKB. Veel bedrijven zijn zich pas bewust van de consequenties als het fout gaat. En dan ben je vaak te laat. Tijd om hier meer aandacht aan te geven.

Juist binnen MKB bedrijven zijn de risico’s groot. Medewerkers hebben met hun privé telefoon of laptop vaak toegang tot mail en bestanden. Ook het risico dat medewerkers bedrijfsgegevens sturen van en naar privé adressen sturen, moet niet worden onderschat. Of het nu de directie, management of medewerkers zijn. Iedereen kent wel een iemand die zijn telefoon of laptop eens is verloren. Wat doe jij als het jou gebeurt?

Cloud geeft controle op veiligheid

Door de beveiliging en backup van je organisatie uit te besteden, haal je specialistische kennis en ervaring in huis. Door het gebruik van clouddiensten, zorg je tegelijkertijd voor en veilige en betrouwbare werkomgeving. Dit wordt professioneel beheerd, zodat jij je op andere zaken kunt richten.

Continuïteit van
je bedrijf

Vroegtijdig signaleren van problemen met minimale downtime voor de business

Professionele oplossingen

Maak gebruik van professionele kennis en ervaring van grote multinationals

Mobile Device Management

Beheer alle mobiele apparaten en voer beleidsregels in voor het gebruik

Support op
afstand

Zien wij in onze monitoring dat iets niet klopt, gaan we direct over tot actie

Managed werkplek

Een werkplek die volledig is ingericht en wordt beheerd door ons. Dat is wat je van een managed werkplek verwachten. Deze heb je in verschillende vormen, omdat er in de markt verschillende behoeften zijn. De een heeft behoefte aan een private cloud omgeving, terwijl de ander juist zoekt naar een omgeving met Microsoft365.

Wij gaan uit van onze expertise. Door te doen waar we goed in zijn. Namelijk voor jou de juiste IT omgeving samenstellen verzorgen. Zodat jij hier optimaal gebruik van kan maken. Bij onze managed werkplek doen we dit voor een vast bedrag per maand. En daar blijft het bij. Geen extra kosten voor service, support en onderhoud. Zo weet je waar je aan toe bent.

Beheerd en beveiligd met expertise

Één aanspreekpunt voor alle IT-zaken

Overal en altijd bij je werkplek

Enterprise Mobility & Security

Bij het woord Mobile Device Management (MDM) kunnen de meeste zich een voorstelling maken. Microsoft heeft dit binnen de Office 365 licenties in een dienst verwerkt en noemt dit Enterprise Mobility en Security (EMS). Daarnaast is de dienst EMS standaard onderdeel van Microsoft 365. Het is een complete oplossing die medewerkers met hun apps en apparaten laat werken en tegelijkertijd de bedrijfsdata veilig houdt.

 

  • Single Sign-On voor duizenden apps
  • Beheer apparaten (iOS, Android en Windows) vanaf één locatie
  • Hou bedrijfs- en privégegevens gescheiden van elkaar
  • Versleutel bestanden en controleer wie toegang heeft
  • Beveilig mails en bijlages via Advanced Threat Protection

Vragen die vaak gesteld worden

Het is juist goed om een online back-up te maken van je lokale bestanden. Zo heb je al je gegevens op meerdere locaties staan en raak je geen bestanden kwijt.

Nee, dat hoeft niet. Het voordeel van clouddiensten is dat je enkel betaald voor wat je gebruikt. Hierdoor heb je geen hoge investeringskosten en heb je de kosten onder controle.

Van de online werkplekken maken wij iedere nacht een back-up van de data. Ook maken van de online omgeving een foto, zodat we in noodgevallen heel snel de omgeving kopiëren naar andere locatie.

Al onze diensten monitoren wij 24/7 via een zelfontwikkelde monitoringsysteem. Tevens kunnen wij op afstand het netwerk controleren en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Zo zorgen wij voor een betrouwbare IT-infrastructuur van hoge kwaliteit.

De online werkplek is de meest beveiligde manier van werken. Met behulp van een beveiligde VPN-verbinding zorgen wij voor betrouwbare omgeving die is afgeschermd van de buitenwereld.

Telefoonnummer 076-2600044 Mail ons info@itcoms.nl Schrijf je in voor de nieuwsbrief