Private cloud - ITCOMS - Specialist in online werken

Private cloud

Een online omgeving die enkel beschikbaar is jouw organisatie. In een gesloten privé netwerk. Met een private cloud omgeving heb je een flexibele omgeving die met je organisatie mee groeit.

Privé netwerk voor jouw organisatie

Een unieke infrastructuur afgestemd op jouw bedrijf. De naam zegt het al. Jij bent de enige met toegang tot deze omgeving. Je laat het inrichten zoals jij dat wilt. Met de applicaties die je gewend bent. En het gebruikers gemak van een lokale server. Dat alles zonder je zorgen te hoeven maken.

Veilig en betrouwbaar

Het netwerk waarin de server zich bevindt, is een Private cloud. Dat betekent dat we dit afschermen van het openbare internet. Enkel via een beveiligde VPN-verbinding kun je op dit netwerk komen. Op kantoor ben je automatisch verbonden met dit netwerk. Maar ook thuis of onderweg log je gemakkelijk in op dit netwerk. Zo heb je jouw werkplek overal en altijd bij de hand.

Kennismaking

De start van onze gezamenlijke groei. We willen weten wie je bent, wat jouw drijfveren zijn en waar jouw uitdagingen voor de komende jaren liggen.

ITCOMS in contact met klanten

Van idee naar ontwerp

Als we je wensen en behoeften in kaart hebben, gaan we aan de slag met een technisch ontwerp. Natuurlijk wel zo uitgelegd, dat je het ook zonder technische achtergrond begrijpt.

ITCOMS in contact met klanten

Testfase

Het voordeel van de cloud is dat jij maar weinig van de overgang merkt. We configureren de nieuwe omgeving om het vervolgens te testen. Wanneer het goed is getest en aan alle eisen voldoet, zetten we alles data en bestanden over.

ITCOMS in contact met klanten

Beheer, support en monitoring

We zijn jouw ICT afdeling op afstand. Ook op afstand verzorgen we het beheer en support. Wij zorgen voor jouw online ICT omgeving, zodat jij je kunt focussen op de corebusiness.

ITCOMS in contact met klanten

Zorgeloos overstappen

Een overstap naar een nieuwe omgeving is altijd spannend. Dat begrijpen we. Daarom nemen we je stap voor stap mee in het proces. We maken het makkelijk voor je. Met toegang tot de huidige omgeving, kunnen onze specialisten alle data migreren naar de nieuwe infrastructuur. De nieuwe omgeving zetten we op naast de huidige (oude) omgeving. Zo ben je géén enkel moment offline. Eerst testen we alles uitvoerig en daarna pas stap je over naar de nieuwe omgeving.

Maandelijkse te wijzigen
naar je behoeften

Jouw eigen applicaties op
onze online server

Professioneel ingericht
en onderhouden

Vragen die vaak gesteld worden

Wij doen er alles aan om storingen te voorkomen. Mocht het toch voorkomen dat er een storing op het netwerk is, dan zijn wij jou enige aanspreekpunt. Wij gaan vervolgens aan de slag om het probleem te verhelpen.

De online werkplek is een maandelijkse dienst en dus ook maandelijks aan te passen. Komt er iemand bij of gaat er iemand weg, regelen we dit. Zo houdt je grip op de kosten.

Al onze diensten monitoren wij 24/7 via een zelfontwikkelde monitoringsysteem. Tevens kunnen wij op afstand het netwerk controleren en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Zo zorgen wij voor een betrouwbare ICT-infrastructuur van hoge kwaliteit.

Nee, dat hoeft niet. Het voordeel van clouddiensten is dat je enkel betaald voor wat je gebruikt. Hierdoor heb je geen hoge investeringskosten en heb je de kosten onder controle.

De online werkplek is de meest beveiligde manier van werken. Met behulp van een beveiligde VPN-verbinding zorgen wij voor betrouwbare omgeving die is afgeschermd van de buitenwereld.

Ja, dit is zeker mogelijk. Door ons word je volledige online werkplek ingericht met de benodigde programma's en databases. Dit doen we altijd in goed overleg met jouw en de software-ontwikkelaar.

Telefoonnummer 076-2600044 Mail ons info@itcoms.nl Schrijf je in voor de nieuwsbrief
 • Referentie ITCOMS - Cisco
 • Referentie ITCOMS - Broadsoft
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Dell
 • Acronis
 • Referentie ITCOMS - T-mobile
 • Referentie ITCOMS - DrayTek
 • Referentie ITCOMS - Jabra
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Fortinet
 • Referentie ITCOMS - Gigaset
 • Referentie ITCOMS - KPN
 • Referentie ITCOMS - Yealink
 • Teamviewer - ITCOMS Roosendaaal