Zakelijk glasvezel in Roosendaal - zakelijk glasvezel in Roosendaal

Zakelijk glasvezel in Roosendaal en omstreken.

Een snelle internetverbinding voor iedereen. In Roosendaal, Ruchpen en Oudenbosch levert ITCOMS glasvezel aan het MKB. Een snel, voordelig en betrouwbaar netwerk voor je bedrijf.

Een goede verbinding voor iedereen

Toekomstige ontwikkelingen vragen meer dan een goede verbinding. Omdat de vraag naar online diensten toeneemt, is een snelle en betrouwbare verbinding noodzakelijk. Daarom investeert DELTA Fiber Netwerk in samenwerking met ITCOMS in de aanleg van een zakelijk  glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Borchwerf, Majoppeveld en Vijfhuizenberg in Roosendaal, De Nijverhei in Rucphen en Bosschendijk in Oudenbosch.

Glasvezel abonnement

 

Wil jij super snel internet?

Meld je aan voor glasvezel in Roosendaal, Rucphen of Oudenbosch. Download het formulier hier, vul het in en stuur het naar glasvezel@itcoms.nl.

Download het inschrijfformulier Neem contact op

Verzeker jezelf van een goede zakelijke internetverbinding

Super snel internet

Met snelheden tot wel 1000 Mbps up- en downloadsnelheid heb je altijd super snel internet.

Voordelig geprijsd

Je hebt al een abonnement vanaf €45,45 per maand en géén aansluitkosten.

Betrouwbaar

Beheer, onderhoud en support wordt gedaan door specialisten

Internet als een nutsvoorziening

Gas, water, elektra en… Een internetverbinding. Voor een bedrijf is een betrouwbare en stabiele internetverbinding net zo belangrijk als alle andere nutsvoorzieningen. Of je nu super innovatief bent en volledig in de cloud werkt of lokaal je apparatuur hebt staan. Een goede internetverbinding heeft iedereen nodig. En daar heeft iedereen recht op.

De voordelen van glasvezel zijn duidelijk. Een hoge snelheid tot 1 Gb/s (dat is 1000 Mb/s), een gelijke download- en uploadsnelheid, het is minder storingsgevoelig dan andere verbindingen en het is een duurzame oplossing. Ten opzichte van oudere technieken levert glasvezel dus een verbetering in kwaliteit, stabiliteit en snelheid.

Zijn er nadelen?

Er is één nadeel. Deze kwaliteit heeft een prijs. Het aanleggen van een glasvezelnetwerk is erg kostbaar. Daarom was het voor veel bedrijven nog niet interessant over te stappen. Met dit initiatief komt daar gelukkig verandering in. Delta Fiber is een collectief gestart, zodat we in één keer een heel gebied kunnen voorzien van een toekomstbestendig glasvezelnetwerk. Hierdoor is het voor ieder bedrijf, groot en klein, het juiste moment om de overstap te maken. Zorg dus dat je erbij bent. Samen maakt het verschil. Samen zijn we klaar voor de digitale toekomst.

Glasvezelnetwerk - ICT Beheer

De voordelen van een glasvezel internetverbinding

  • Extreem hoge snelheden: een glasvezelnetwerk kan moeiteloos grote hoeveelheden data aan.
  • Het netwerk is ongevoelig voor storingen of vertraging. Hierdoor ben je verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit en snelheid.
  • De upload en download snelheid zijn gelijk aan elkaar voor optimaal gebruik.
  • Het glasvezelnetwerk leent zich daarnaast uitstekend voor allerlei nieuwe, interactieve diensten.

Wil je informatie over een glasvezel internetverbinding voor je bedrijf?

Laat je gegevens hier achter.