Werkplekbeheer - ITCOMS - Beheer & support op afstand voor bedrijven

Werkplekbeheer

Het contact met klanten, leveranciers en collega’s. Het bewerken en delen van documenten. Het verzamelen en verwerken van informatie. De digitale werkplek is belangrijker dan ooit en geen enkele branche meer weg te denken. Met werkplekbeheer zorgen wij ervoor dat jouw werkplek voor jou goed werkt.

Beheer van de werkplek

Jouw werkplek wil je optimaal kunnen benutten, toch? Daar zorgen wij voor met werkplekbeheer. We richten alle computers in volgens onze standaard, omdat er vanuit fabrikanten vaak reclame en andere onnodige programma’s op het nieuwe device worden gezet. Nadat wij de computer opnieuw hebben geïnstalleerd, staat er enkel datgene op wat jij nodig hebt. We gaan uit van het principe ‘less is more’ om de apparatuur veilig en zo snel mogelijk te houden.

Support en ondersteuning

De meeste ICT vraagstukken zijn gebruikersvragen. Bijvoorbeeld de vraag waarom OneDrive van Microsoft365 niet synchroniseert, een document niet te bewerken is of waarom een applicatie weigert op te starten. Dit zijn simpele vragen, maar vergis je niet. De gemiddelde medewerker is hier een hoop tijd aan kwijt. Ze gaan zelf op internet een oplossing zoeken of  vragen een collega om hulp. Met als gevolg dat zij en anderen niet goed hun werk kunnen doen.

 

Met werkplekbeheer zijn wij de ICT afdeling op afstand. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij de support en ondersteuning. Met dit servicecontract zijn de gebruikers volledig voorzien van professionele ondersteuning door een van onze specialisten. Daaronder valt in ieder geval het volgende.

 

  • Telefonische ondersteuning bij gebruikersproblemen en vragen;
  • Support op een Windows-omgeving en Office-applicaties;
  • Aanpassen en verwijderen van accounts en wachtwoorden;
  • Uitvoeren van updates voor sturingsprogramma’s en applicaties.
  • Terugzetten van een back-up;

Werkplekbeheer

De voordelen van altijd en overal controle over je werkplek

Contact opnemen

Zo bespaar je kosten

In de ICT branche zijn er nog veel leveranciers die werken op basis van een uurtarief. Dit lijkt in eerste instantie voordelig, maar er zit een addertje onder het gras. Dat komt door 2 dingen. Allereerst zien we in kennisintensieve organisatie dat medewerkers nu eenmaal regelmatig ICT vragen hebben. Het zijn wellicht niet altijd urgente verstoringen, maar ze belemmeren wel het werkproces. Daarnaast lijkt betalen op basis van een uurtarief voordelig, maar voor iedere vijf minuten betaal je vaak al voor minimaal een kwartier. Dat is niet efficiënt. Daarom doen wij dat anders.

 

Met werkplekbeheer is het in ons belang dat jouw ICT omgeving zo goed mogelijk werkt. Anders staat bij ons de telefoon voortdurend roodgloeiend. Of je nu 5 minuten of 5 uur belt, wij zorgen dat jouw vraag omtrent werkplekbeheer wordt beantwoord. Voor een vast bedrag per maand. Precies om die reden is werkplekbeheer de juiste aanvulling voor ieder bedrijf.

Telefoonnummer 076-2600044 Mail ons info@itcoms.nl Schrijf je in voor de nieuwsbrief