Microsoft 365 - ITCOMS - flexibel progromma voor jouw organisatie

Microsoft 365

Een volledig pakket waarmee je jouw bestanden, contacten en informatie op een gemakkelijke en veilige manier opslaat en verwerkt. Daardoor heb je overal toegang tot je bestanden op ieder device.

Verhoog je productiviteit

Met Microsoft365 bespaar je tijd en werk je efficient. Dit pakket is schaalbaar, flexibel en helpt daarmee organisaties beter samen te werken. Naast de bekende Microsoft programma’s zoals Word, Excel, Outlook en Microsoft Teams heeft Microsoft365 nog veel meer slimme programma’s die jou helpen je doelen te bereiken.

We gaan samen op zoek naar de winst voor jouw organisatie. Dit doen we door je op de hoogte te houden van de snelle ontwikkelingen binnen Microsoft365. Door er dagelijks mee bezig te zijn, weten wij precies wat voor jou werkt en hoe je dit goed kunt gebruiken. Zo bepalen we samen hoe we Microsoft365 succesvol kunnen toepassen voor jouw organisatie.

Online en offline bruikbaar

Gemakkelijk bestanden delen

Altijd de laatste versie

Altijd bij je bestanden

Met de online opslag van Microsoft365 heb je één centrale plek waar alle persoonlijke en gezamenlijke documenten zijn opgeslagen. Je kunt ze op ieder moment en op ieder device ophalen en gebruiken. Offline en online. En dit werkt voor je hele team. Want de online mappen zijn eenvoudig te delen met collega’s binnen en buiten de organisatie. Zo werk je altijd in het meest actuele bestand.

Mail, agenda en contacten online

Met Microsoft365 heb je jouw mail, agenda en contacten altijd bij de hand. Omdat je met Exchange Online werkt via een mailserver in de cloud, zijn jouw gegevens altijd gesynchroniseerd op ieder device. Voer je een contact in op je mobiel, dan is dit ook direct terug te zien op je andere apparaten. Dit bespaart je dus een hoop tijd en energie.

Mensen in een overleg die samenwerken met Office365

Flexibeliteit

Op ieder moment kun je wijzigen. Zo houd je eenvoudig grip op de kosten.

Samenwerken

In teams of individueel. Met Microsoft365 werk je gemakkelijk samen met collega's en externe.

Productiviteit

Haal meer uit je online werkplek door het gebruik van handige applicaties in Microsoft365.

Vragen die vaak gesteld worden

Microsoft365 maakt onderscheid tussen Business en Enterprise abonnementen. Welk pakket het beste past, hangt heel erg af van de behoefte en het gebruik.

Microsoft65 kun je gebruiken op je mobiel, tablet, computer en serveromgeving. De applicaties zijn te downloaden en je kunt in de online omgeving werken. Daardoor kun je altijd bij je bestanden.

Dat hangt ervan af hoe je momenteel werkt. Vaak kunnen wij online op afstand alle informatie overzetten naar een nieuwe omgeving. Soms lukt dit niet online en doen we het op locatie.

Al onze diensten zijn maandelijks opzegbaar, dus ook Microsoft365. Dat is de flexibiliteit van cloud diensten. Zo betaal je nooit teveel.

Al onze diensten monitoren wij 24/7 via een zelfontwikkelde monitoringsysteem. Tevens kunnen wij op afstand het netwerk controleren en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Zo zorgen wij voor een betrouwbare ICT-infrastructuur van hoge kwaliteit.

Welke clouddiensten je gebruikt en hoe je ze gebruikt bepaald hoe veilig ze zijn. Je kunt ervan uitgaan dat grote bedrijven zoals Microsoft, waar heel de wereld gebruik van maakt, hun veiligheid goed op orde hebben. Daarvoor kun je altijd de safety & security policies doorlopen.

Telefoonnummer 076-2600044 Mail ons info@itcoms.nl Schrijf je in voor de nieuwsbrief
 • Referentie ITCOMS - Cisco
 • Referentie ITCOMS - Broadsoft
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Dell
 • Acronis
 • Referentie ITCOMS - T-mobile
 • Referentie ITCOMS - DrayTek
 • Referentie ITCOMS - Jabra
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Fortinet
 • Referentie ITCOMS - Gigaset
 • Referentie ITCOMS - KPN
 • Referentie ITCOMS - Yealink
 • Teamviewer - ITCOMS Roosendaaal