Online back-up - ITCOMS - Specialist in online werken

Online back-up

Met z'n allen produceren we steeds meer data. En dit willen we steeds langer bewaren. Online opslaan is een eerste stap, maar hier een goede back-up van hebben is net zo belangrijk. Het opslaan van bestanden in de cloud is namelijk anders dan een online back-up. We leggen je uit hoe je op een veilige manier jouw data kunt waarborgen.

Voorkomen is beter dan genezen

Het organiseren van een veilige werkomgeving is makkelijker dan je denkt. Maar toch krijgen de onderwerpen veiligheid en beveiliging nog te weinig aandacht binnen het MKB. Veel bedrijven zijn zich pas bewust van de consequenties op het moment dat het fout gaat. En dan ben je helaas vaak te laat. Nu is dus een goede moment om hier meer aandacht aan te geven.

Je verwacht het misschien niet, maar juist binnen MKB bedrijven zijn de risico’s van dataverlies groot. Medewerkers kunnen vaak met hun privé telefoon of laptop toegang krijgen tot zaken als mail en bestanden. Daarbij moet het risico dat medewerkers bedrijfsgegevens versturen en naar privé adressen sturen niet worden onderschat. Of het nu de directie, management of medewerkers zijn. Iedereen kent wel een iemand die zijn telefoon of laptop een keer is verloren. Wat doe jij als het jou gebeurt?

Online back-up

Cloud geeft controle op veiligheid

Door gebruik te maken van een online back-up zorg je dat jouw gevoelige bedrijfsdata veilig is. Juist door de back-up online te plaatsen, maak je gebruik van specialistische kennis en ervaring. Door het gebruik van clouddiensten, zorg je tegelijkertijd voor en veilige en betrouwbare werkomgeving. Dit wordt professioneel beheerd, zodat jij je op andere zaken kunt richten.

Continuïteit van je bedrijf

Vroegtijdig signaleren van problemen met minimale downtime voor de business

Professionele oplossingen

Maak gebruik van professionele kennis en ervaring van grote multinationals

Mobile Device Management

Beheer alle mobiele apparaten en voer beleidsregels in voor het gebruik

Support op afstand

Zien wij in onze monitoring dat iets niet klopt, gaan we direct over tot actie

Managed werkplek

Een online werkplek die volledig is ingericht en wordt beheerd door ons. Dat is wat je van een managed werkplek verwachten. Deze heb je in verschillende vormen, omdat er in de markt verschillende behoeften zijn. De een heeft behoefte aan een private cloud omgeving, terwijl de ander juist zoekt naar een omgeving met Microsoft365.

Wij gaan uit van onze expertise. Door te doen waar we goed in zijn. Namelijk voor jou de juiste ICT omgeving samenstellen verzorgen. Zodat jij hier optimaal gebruik van kan maken. Bij onze managed werkplek doen we dit voor een vast bedrag per maand. En daar blijft het bij. Geen extra kosten voor service, support en onderhoud. Zo weet je waar je aan toe bent.

Beheerd en beveiligd met expertise

Één aanspreekpunt voor alle ICT-zaken

Overal en altijd bij je werkplek

Enterprise Mobility & Security

Bij het woord Mobile Device Management (MDM) kunnen de meeste zich een voorstelling maken. Microsoft heeft dit binnen de Microsoft 365 licenties in een dienst verwerkt en noemt dit Enterprise Mobility en Security (EMS). Daarnaast is de dienst EMS standaard onderdeel van Microsoft 365. Het is een complete oplossing die medewerkers met hun apps en apparaten laat werken en tegelijkertijd de bedrijfsdata veilig houdt.

 

 

 • Single Sign-On voor duizenden apps
 • Beheer apparaten (iOS, Android en Windows) vanaf één locatie
 • Hou bedrijfs- en privégegevens gescheiden van elkaar
 • Versleutel bestanden en controleer wie toegang heeft
 • Beveilig mails en bijlages via Advanced Threat Protection

Vragen die vaak gesteld worden

Het is juist goed om een online back-up te maken van je lokale bestanden. Zo heb je al je gegevens op meerdere locaties staan en raak je geen bestanden kwijt.

Nee, dat hoeft niet. Het voordeel van clouddiensten is dat je enkel betaald voor wat je gebruikt. Hierdoor heb je geen hoge investeringskosten en heb je de kosten onder controle.

Van de online werkplekken maken wij iedere nacht een back-up van de data. Ook maken van de online omgeving een foto, zodat we in noodgevallen heel snel de omgeving kopiëren naar andere locatie.

Al onze diensten monitoren wij 24/7 via een zelfontwikkelde monitoringsysteem. Tevens kunnen wij op afstand het netwerk controleren en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Zo zorgen wij voor een betrouwbare ICT-infrastructuur van hoge kwaliteit.

De online werkplek is de meest beveiligde manier van werken. Met behulp van een beveiligde VPN-verbinding zorgen wij voor betrouwbare omgeving die is afgeschermd van de buitenwereld.

Telefoonnummer 076-2600044 Mail ons info@itcoms.nl Schrijf je in voor de nieuwsbrief
 • Referentie ITCOMS - Cisco
 • Referentie ITCOMS - Broadsoft
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Dell
 • Acronis
 • Referentie ITCOMS - T-mobile
 • Referentie ITCOMS - DrayTek
 • Referentie ITCOMS - Jabra
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Fortinet
 • Referentie ITCOMS - Gigaset
 • Referentie ITCOMS - KPN
 • Referentie ITCOMS - Yealink
 • Teamviewer - ITCOMS Roosendaaal