Managed services - Profiteer van professionele kennis - ITCOMS

Managed services

Beheer, onderhoud en support verzorgd door een professionele partij. Met managed services geef je jezelf de vrijheid en de ruimte focus te leggen waar het nodig is.

Niet iedere organisatie heeft een IT afdeling. Vaak ook niet iemand die dit fulltime doet. Veelal wordt het aan iemand toegewezen. Of de eigenaar doet het zelf. Het is een manier om kosten te besparen. Maar zo laat je ook veel kansen liggen. En dat hebben veel bedrijven niet door. Of je doel nu een hogere effici├źntie of lagere IT en operationele kosten zijn. Aan ons heb je een professionele partner die je helpt je doel te bereiken.

Uitbesteden van IT

Managed services is een breed begrip. Het is op vele manier toepasbaar. Veelal zijn wij een verlengstuk van de huidige IT afdeling. Dan brengen wij specialistische kennis mee die niet binnen de organisatie aanwezig is. Maar het komt ook voor dat wij taken overnemen. Zodat de huidige IT verantwoordelijke ruimte krijgt zich op andere zaken te focussen. Dit geeft de organisatie meer ademruimte om andere zaken op te pakken.

Jouw zorg onze verantwoordelijkheid

Met onze monitoringsoftware houden we het netwerk van alle klanten in de gaten. Ieder aangesloten apparaat is zichtbaar in ons monitoringsysteem. Als er iets uitvalt, krijgen wij hiervan een melding. Hierdoor kunnen we snel reageren op een probleem, zodat je hier zo min mogelijk last van hebt.

Voorkomen is beter dan genezen. Met preventief onderhoud houden wij de hardware up-to-date, zodat deze aan de meest recente beveiligingseisen voldoet. Dat geeft je de zekerheid van een veilige werkomgeving.

Altijd de laatste versie

Online en offline bruikbaar

Altijd je bestanden bij de hand

Eerste hulp bij storingen

Niets is zo vervelend als een storing. Maar het wordt nog veel vervelender, wanneer je een factuur krijgt van de partij die het probleem heeft opgelost. Daar geloven wij niet in. Wanneer je het beheer en support bij ITCOMS hebt ondergebracht, zorgen wij dat je probleem wordt opgelost. Zonder na afloop een factuur te sturen. Daarmee is het in ons gezamenlijk belang dat de hele IT omgeving optimaal functioneert.

Vragen die vaak gesteld worden

Wij richten de nieuwe omgeving in naast de bestaande omgeving. Dit wordt eerst uitvoerig getest op locatie. Pas als alles 100% werkt zetten wij de diensten over. Zo ben je geen seconde onbereikbaar.

Al onze diensten zijn maandelijks opzegbaar. Dat is de flexibiliteit van cloud diensten. Zo betaal je nooit teveel.

Wij zorgen voor een veilig en betrouwbaar netwerk. Omdat het in ons beheer ligt, houden we zicht op alles wat er gebeurt. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw bedrijfsgegevens in goede handen zijn.

Als je behoefte hebt aan flexibiliteit, in je werkwijze of in de toepassing van je IT-omgeving passen cloud diensten bij jou. Hierdoor heb je grip op de kosten en kun je overal en altijd bij je gegevens.

Welke clouddiensten je gebruikt en hoe je ze gebruikt bepaald hoe veilig ze zijn. Je kunt ervan uitgaan dat grote bedrijven zoals Microsoft, waar heel de wereld gebruik van maakt, hun veiligheid goed op orde hebben. Daarvoor kun je altijd de safety & security policies doorlopen.

Telefoonnummer 076-2600044 Mail ons info@itcoms.nl Schrijf je in voor de nieuwsbrief