Internetverbinding - ITCOMS - Specialist in online werken

Internetverbinding

Het internet is de verbinding tussen de buitenwereld en jouw organisatie. Omdat er veel informatie wordt uitgewisseld tussen bedrijven heb je een stabiele, betrouwbare en veilige verbinding nodig.

Vooruit door verbinding

Een goede internetverbinding is als de fundering je ICT infrastructuur. Zonder betrouwbare verbinding zijn ook de diensten die over deze verbinding lopen niet optimaal te gebruiken. En niets is zo vervelend als een haperende telefoon of minuten wachten voordat een webpagina is geladen.

Met actief beheer en monitoring beperken we het aantal storingen tot een minimum. Tevens helpt dit om snel en adequaat te handelen indien nodig. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf beschikking heeft over een kwalitatieve verbinding waar je op kunt vertrouwen.

Netwerkbeheer & support

24/7 monitoring van hardware

Safe & secure op het web

Netwerkmanagement en monitoring

Alle verbindingen monitoren wij 24/7 via een zelfontwikkelde monitoringtool. Hiermee controleren we de verbinding op stabiliteit en de belasting hiervan. Als er problemen met de verbinding zijn, krijgen wij daar direct een melding van. Zo kunnen we snel handelen en werken we aan een hoge beschikbaarheid en bereikbaarheid.

Met de toename van online diensten, is ook de veiligheid van een verbinding belangrijk geworden. Of je nu lokaal of vanaf een online server werkt, de beveiliging moet goed zijn. Want je wil geen datalek hebben. Daarom zijn al onze verbindingen gekoppeld aan ons beheernetwerk. Zo kun jij zorgeloos online en zorgen wij dat alles achter de schermen goed is geregeld.

Internetverbinding - ICT infrastructuur

Internet en connectiviteit

Een internetverbinding moet voldoen op het gebied van snelheid, stabiliteit en capaciteit. Op basis van deze 3 principes selecteren wij de beste providers en pakketten voor jou. Zodat je nu en in de toekomst voldoende mogelijkheden hebt, ongeacht welke richting je uit wilt.

Vragen die vaak gesteld worden

Wij leveren verbindingen met een hoge kwaliteit van landelijke providers, waarbij wij jouw persoonlijke contactpersoon zijn. Daarnaast onderhouden en bewaken we jouw verbindingen proactief, zodat je hier optimaal gebruik van kunt maken.

Al onze diensten monitoren wij 24/7 via een zelfontwikkelde monitoringsysteem. Tevens kunnen wij op afstand het netwerk controleren en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Zo zorgen wij voor een betrouwbare ICT-infrastructuur van hoge kwaliteit.

Ja, dat doen we. We hebben mogelijkheden in xDSL, glasvezel, mobiele netwerken en straalverbindingen. Je kunt meerdere verbindingen afnemen en zo dus een back-up verbinding opzetten.

Wij doen er alles aan om storingen te voorkomen. Mocht het toch voorkomen dat er een storing op het netwerk is, dan zijn wij jou enige aanspreekpunt. Wij gaan vervolgens aan de slag om het probleem te verhelpen.

Onze verbindingen nemen wij standaard op in ons beheernetwerk. Wij gebruiken software om de verbindingen en randapparatuur te managen en onderhouden. Veelal zetten wij een IP-VPN op, waardoor jouw omgeving volledig is afgeschermd van de buitenwereld.

Telefoonnummer 076-2600044 Mail ons info@itcoms.nl Schrijf je in voor de nieuwsbrief
 • Referentie ITCOMS - Cisco
 • Referentie ITCOMS - Broadsoft
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Dell
 • Acronis
 • Referentie ITCOMS - T-mobile
 • Referentie ITCOMS - DrayTek
 • Referentie ITCOMS - Jabra
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Fortinet
 • Referentie ITCOMS - Gigaset
 • Referentie ITCOMS - KPN
 • Referentie ITCOMS - Yealink
 • Teamviewer - ITCOMS Roosendaaal