De Moderne Werkplek van ITCOMS. Speciaal ontwikkeld voor het MKB.

De Moderne Werkplek

Als bedrijf wil je kunnen vertrouwen op je systemen. Het moet altijd werken. En je medewerkers moeten ook overal kunnen werken. Zowel op kantoor, onderweg en thuis. De Moderne Werkplek helpt je hierbij.

De Moderne Werkplek als beste oplossing voor het MKB

Over de hele wereld werken bedrijven samen. Bellen, chatten en bestanden delen. Het is allemaal mogelijk. Zorg dat je niet achter blijft en kies voor de Moderne Werkplek. Dit totaal pakket is speciaal ontwikkeld voor het MKB.

Neem direct contact op!
 • Wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

  We gaan graag met je in gesprek!

Optimaal presteren met de Moderne Werkplek

In het MKB is continuïteit van essentieel belang. Je werkt met een hecht team aan mooie producten en diensten voor jouw klanten. Door de korte lijntjes kun je snel schakelen. Daarmee maak jij het verschil voor jouw klanten. De werkplek van je medewerkers moet hieraan bijdragen. Zodat zij zich optimaal kunnen inzetten en maximaal kunnen presteren.

 

Met de Moderne Werkplek heb je een compleet pakket. Daarmee zorg je voor duidelijkheid in jouw organisatie. Zo zorg je ervoor dat iedereen op dezelfde manier werkt in een omgeving die gebruiksvriendelijke en veilig is. Want naast gemak, is het ontzettend belangrijk om jouw waardevolle bedrijfsdata te beschermen. Dit voorkomt verstoringen en helpt je focus te leggen op jouw doelstellingen. Kortom; met de Moderne Werkplek ben je van alle gemakken voorzien.

 • Een veilige werkomgeving
 • Altijd technische ondersteuning
 • Één aanspreekpunt

Technische ondersteuning en remote support

In jouw werkomgeving worden continu aanpassingen gemaakt. En dat is ook nodig want de technologie is voortdurend in ontwikkeling. Door deze ontwikkelingen te blijven volgen kun je van de beste oplossingen gebruik maken. Zodat je het maximale uit de Moderne Werkplek haalt. Toch kan het zo zijn medewerkers vragen hebben, omdat ze iets niet weten of er een storing is. Dan is het juist fijn dat je voor remote support en ondersteuning bij ons terecht kan. Want dat is inbegrepen in onze Moderne Werkplek.

 

Het is een totaalpakket waar alles in zit wat je nodig hebt. Handige Office applicatie van Microsoft 365, email, online bestanden opslaan en delen, beveiliging, back-up en technische ondersteuning van onze support afdeling. En dat alles voor een vast bedrag per maand. Dat is heel overzichtelijk en daarmee zijn de kosten ook zeer voorspelbaar. Zo voorkom je ongewenste verrassingen en torenhoge facturen.

Meer weten over de Moderne Werkplek?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Moderne Werkplek? Vraag dan nu vrijblijvend een gesprek aan zodat we de mogelijkheden voor jou in kaart kunnen brengen.

Contact opnemen

Veilige werkomgeving

Het beveiligen van een werkplek heeft de nodige uitdagingen, omdat je vaak geen controle hebt over de manier waarop gebruikers omgaan met hun werkplek. Met onze Moderne Werkplek kan dit wel. Dus je krijgt meer controle over de werkwijze van jouw medewerkers en hoe er met data en informatie wordt omgegaan. Zo houdt je zelf de touwtjes in handen en hoef je geen brandjes te blussen. We voorkomen namelijk dat er brand kan ontstaan en er iets mis gaat.

Flexibel en schaalbaar

Onze Moderne Werkplek is voor iedereen. Of je nu vijf of vijftig medewerkers hebt. Dat maakt het zo gemakkelijk voor jouw organisatie. Daarnaast houdt het je flexibel en kun je gemakkelijk opschalen of afschalen per maand. Zo betaal je nooit meer te veel voor diensten waar je eigenlijk geen gebruik van maakt.

Bespaar jezelf kosten nog moeite door zelf in de technische materie van de ICT wereld te duiken. Wij hebben de Moderne Werkplek samengesteld, zodat je maximaal profiteert van een professionele beveiliging, alle beschikbare en handige functionaliteiten en de nodige technische support en ondersteuning.

MKB werkplek online - ICT beheer

Standaard oplossing én maatwerk

Het inrichten van deze werkplek is en blijft altijd maatwerk. Want iedere organisatie heeft zijn eigen behoeften en wensen. Samen met jou maken we een inventarisatie van de huidige omgeving. Op basis daarvan stellen we een plan van aanpak op. Zo zorgen we voor een zorgeloze en soepele overgang van je huidige omgeving naar de Moderne Werkplek. Met zo min mogelijk hinder voor de medewerkers. Zodat jouw organisatie gewoon door kan draaien. Want ‘the show must go on’.

 • Referentie ITCOMS - Cisco
 • Referentie ITCOMS - Broadsoft
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Dell
 • Acronis
 • Referentie ITCOMS - T-mobile
 • Referentie ITCOMS - DrayTek
 • Referentie ITCOMS - Jabra
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Fortinet
 • Referentie ITCOMS - Gigaset
 • Referentie ITCOMS - KPN
 • Referentie ITCOMS - Yealink
 • Teamviewer - ITCOMS Roosendaaal
Telefoonnummer 076-2600044 Mail ons info@itcoms.nl

Blijf op de hoogte

Alle diensten bekijken