ICT Bedrijf Bergen op Zoom | ITCOMS | Vooruit door verbinding

ICT Bedrijf Bergen op Zoom

Wij zorgen ervoor dat jouw ICT omgeving doet wat hij moet doen. Wanneer je zoekt naar een ICT bedrijf in Bergen op Zoom zit je bij ons goed. Voor een nieuwe omgeving of het beheren en onderhouden van de bestaande omgevingen. Wij zorgen ervoor dat jij geen omkijken meer hebt naar je ICT diensten.

ICT beheer Bergen op Zoom

Wij dragen zorg voor jouw ICT, zodat jij kunt focussen op de core business. Dat waar jij zo goed in bent. Dan doen wij waar wij goed in zijn. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare werkomgeving.

Door het gebruik van onze flexibele oplossingen helpen we jouw organisatie vooruit. Daarmee ben je klaar voor de toekomst. Zullen we samenwerken?

 • Wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

  We gaan graag met je in gesprek!

Extern ICT beheer Bergen op Zoom

Een veilige en betrouwbare werkomgeving is de motor van ieder bedrijf. Ongedacht in welke sector je werkzaam bent. Samenwerken, documenten delen, contact houden met klanten en leveranciers, het gebeurt tegenwoordig allemaal digitaal. Daarom is het belangrijk om je ICT omgeving onder te brengen bij een professionele organisatie. Zodat je kunt werken, waar en wanneer jij dat wil. Met onze oplossingen haal je specialistische kennis in huis die je zelf niet hebt. Wij noemen onszelf dan ook graag jouw externe ICT afdeling. Want we verzorgen het beheer, onderhoud en de support aan de eindgebruikers.

ICT Bergen op Zoom

De wereld van ICT wordt steeds complexer en het veranderd iedere dag. Je moet er wel dagelijks mee bezig zijn om deze ontwikkelingen te kunnen volgen. Het is niet iets dat je er even bij kunt doen. Daarom is het verstandig te kiezen voor een gespecialiseerd ICT bedrijf in Bergen op Zoom. Als een verlangstuk van jouw organisatie nemen wij alle technische taken van je over. Zo houd je tijd over voor andere zaken. Medewerkers besparen tijd, omdat ze bij onze support afdeling terecht kunnen voor technische ondersteuning via werkplekbeheer. En dat alles voor een vast bedrag per maand en zonder contract. Zo behoud jij flexibiliteit om te reageren op de markt en betaal je enkel voor hetgeen je gebruikt.

ICT voor accountancy en adviseurs

IT beheer Bergen op Zoom

Maandelijks bijstellen

Kenmerkend van ICT diensten is dat ze voortdurend in ontwikkeling zijn. Daarom werken wij niet met langdurige contacten. Want het zou zonde zijn vast te zitten aan oude technieken, terwijl er zoveel mogelijk is. Daarom zijn onze diensten maandelijks opzegbaar. Dit zorgt er niet alleen voor dat je kosten bespaart. Het geeft je ook nog eens de vrijheid om zelf te bepalen wat je afneemt en wanneer je dat doet. Zo kun je zelf voor het beste ICT bedrijf in Bergen op Zoom kiezen.

 

Focus op kwaliteit

Voor ons is kwaliteit het allerbelangrijkst, want jij moet altijd en overal waar je dat wilt kunnen werken. We doen er dan ook alles aan om de kwaliteit te waarborgen. Daarom werken we met gecertificeerde leveranciers die voldoen aan diverse NEN- en ISO-certificeringen. Zo dragen we zorg voor een super veilige werkomgeving voor de zakelijke markt

Zakelijke telefonie Roosendaal

ICT specialist Bergen op Zoom

Een online werkplek waarmee je altijd en overal bij je bestanden kunt. Dit is in het MKB steeds meer de standaard. Het is een moderne werkplek, waarbij we onder andere gebruik maken van Microsoft 365. Dit biedt de beste oplossingen om de productiviteit te verhogen. Daarnaast is deze werkplek uitgerust met geavanceerde beveiligingsfunctionaliteiten en een back-up. Hiermee weet je zeker dat je goed zit, want we monitoren je werkplek. Zo zorgen we ervoor dat je altijd de meeste actuele software hebt draaien.

Ook wanneer je specifieke bedrijfssoftware hebt draaien, kan onze online werkplek je een passende oplossing bieden.

Zoek je een professioneel ICT bedrijf in Bergen op Zoom?

Neem hier dan contact met ons op. We komen graag met je in contact.

 • Weten wat wij voor je onderneming kunnen betekenen?

  Wij bellen je graag even hierover!

 • Referentie ITCOMS - Cisco
 • Referentie ITCOMS - Broadsoft
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Dell
 • Acronis
 • Referentie ITCOMS - T-mobile
 • Referentie ITCOMS - DrayTek
 • Referentie ITCOMS - Jabra
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Fortinet
 • Referentie ITCOMS - Gigaset
 • Referentie ITCOMS - KPN
 • Referentie ITCOMS - Yealink
 • Teamviewer - ITCOMS Roosendaaal
Alle diensten bekijken