Security as a Service - ITCOMS in Bosschenhoofd

Security as a Service

Beveilig je IT-omgeving met een professionele oplossing, zonder daarvoor in dure hardware te investeren. Een oplossing die jou een zorgeloos gevoel geeft.

De beveiliging als servicedienst

Beveiliging en risicobeheer komt steeds hoger op de prioriteitenlijst van bedrijven. Zij zien de groeiende gevaren van cybercriminelen en datalekken toenemen. Het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen blijkt de grootste uitdaging. Het kost namelijk tijd en geld om alle soft- en hardware up to date te houden. Hoe wordt dit eigenlijk binnen jouw organisatie verzorgd?

Vertel mij meer
 • Wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

  We gaan graag met je in gesprek!

Wat is Security as a Service?

Een groot deel van de systeembeheerders krijgt meer taken toegewezen dan zij zelf kunnen uitvoeren. Dit komt voort uit een tekort aan personeel of specifieke technische kennis. Om de systeembeheerders te ondersteunen en ontlasten maken bedrijven gebruik van Security as a Service. Via dit model halen bedrijven specialistische kennis in huis omtrent Safety en Security. Zo kun je op een eenvoudige manier de veiligheid van jouw organisatie professioneel neerzetten.

Direct contact!

Wat levert Security as a Service jou op?

 • Altijd up-to-date netwerk en beveilingsprotocollen
 • Kostenbesparend, geen grote investering nodig
 • Snel en gemakkelijk op- en afschalen in gebruikers
 • Betere bescherming data en meer inzicht in het verbruik
 • Technische ondersteuning van specialisten
 • Meer ruimte voor ontwikkeling verdere digitalisering

Zorgeloos online

Door het toepassen van Security as a Service gebruik je tools die beschikbaar zijn in de cloud. Dit bespaart investering in hardware die lokaal geïnstalleerd moet worden. Het is een Managed Service op basis van maandelijks abonnement, waarbij ITCOMS de veiligheidsoplossingen en tools binnen jouw organisatie integreert. Een aantal van deze oplossingen zijn de hosted firewall, IP-VPN, de backup van data en hardware en het beheren en monitoren van apparaten en verbinding. Met behulp van Security as a Service heeft jouw organisatie niet langer zelf de zorgen van  installatie, onderhoud en updates. Middels deze Managed Service bieden wij je de mogelijkheid om te focussen op andere zaken. Wil je nog meer weten over  https://www.itcoms.nl/services/management-monitoring/  kijk dan even op deze pagina.

Hoe Security as a Service jouw organisatie optimaliseert?

Laat het ons aan je uitleggen.

 • Weten wat wij voor je onderneming kunnen betekenen?

  Wij bellen je graag even hierover!

Alle diensten bekijken