Telefonie

Telefonie

Goede telefonische bereikbaarheid is cruciaal voor een bedrijf. Want elk klantcontact is belangrijk. Daarnaast kan het bij de beller vertrouwen opwekken.  Hieronder vind u een overzicht van de mogelijkheden bij ITCOMS.

VoIP

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit ‘spraak over een datanet’, oftewel; bellen via een internetverbinding. Ook hier geldt dat de telefooncentrale ‘in de cloud’ staat. Bellen via een internet verbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste gezien. Daarnaast heeft VoIP meer mogelijkheden dan een vaste lijn, bijvoorbeeld bellen vanaf uw mobiel terwijl ontvanger het nummer van de organisatie ziet staan, lees hier meer over koppeling mobiel en VoIP (link naar pagina Telefonie). Veel mensen denken dat VoIP een
nieuwe techniek is. Dit is echter niet het geval: VoIP bestaat al geruime tijd. Op dit moment maakt zelfs 55% van de bedrijven boven 20 medewerkers al gebruik van VoIP.

ITCOMS kan voor u de volledige implementatie van VoIP regelen.
Een goede internetverbinding (indien nog niet aanwezig)
VoIP toestellen
Installatie en implementatie

Mobiele telefonie

U kunt bij ons ook terecht voor mobiele telefonie, met landelijke 4G dekking. Altijd en overal online.

 

Koppeling tussen VoIP en mobiel

Ook bekend onder de naam VAMO (Vast-Mobiel integratie) integreert uw mobiele toestel met uw (hosted) telefooncentrale.
De integratie van vaste- en mobiele telefonie biedt vele voordelen: u vergroot uw bereikbaarheid, bespaart kosten en heeft het gemak van één leverancier.
Om succesvol zaken te kunnen doen is bereikbaarheid van uw medewerkers cruciaal. Werken met gescheiden vaste en mobiele telefonie is onhandig en veel te kostbaar. Met de geïntegreerde oplossingen van ITCOMS zijn uw medewerkers overal en altijd bereikbaar. Het maakt ook niet meer uit op welk nummer ze gebeld worden, want ze kunnen elk gesprek met hun mobiele of vaste toestel aannemen. En u heeft het voordeel van één leverancier voor al uw bedrijfstelefonie, met het gemak van één factuur, tegen aanzienlijk lagere kosten.
Daarmee is uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel geworden van de telefooncentrale.
Het integreren van het mobiele telefoontoestel in de hosted telefooncentrale geeft unieke mogelijkheden;
– De telefonische beschikbaarheid van het mobiele toestel is altijd zichtbaar voor collega’s
– Collega’s met een mobiel toestel kunnen op extensie (verkort nummer) bellen en gebeld worden
– Er is één vast-mobiel voicemail
– Heeft de gebruiker zowel een mobiel als een vast toestel? Dan gaat het vaste toestel ook over als het mobiele nummer gebeld wordt en andersom
– Voor privé gebruik kan het toestel losgekoppeld worden van de telefooncentrale
– De functies wachtstand, gesprek toevoegen, driegesprek maken en doorverbinden zijn direct te bedienen via de telefoon (indien ondersteund door het toestel)
– VAMO ondersteunt elke type mobiel toestel (dus niet alleen smartphones), en er is geen App (meer) nodig om met het vaste zakelijke nummer te bellen.

Contactgegevens

ITCOMS B.V.
Bredasebaan 8
4744 RZ Bosschenhoofd
The Netherlands

T +31(0)76-2600044
E info@itcoms.nl

KvK: 20161578
BTW/VAT: 821434433B01

Neem contact met ons op!