Microsoft Teams - Online werken in het MKB doe je via ITCOMS

Microsoft Teams

Samenwerken met collega’s doe je via Microsoft Teams. Je kunt online vergaderen met videobellen, chatten, bestanden delen en dat met mensen binnen en buiten jouw organisaties. Teams zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent, op je laptop, tablet en smartphone.

De werkplek van het MKB met Microsoft Teams

Werk zoals je gewend bent. Op een veilige, betrouwbare en efficiënte manier. Zorgeloos, met één oplossing en één aanspreekpunt voor alle IT-vraagstukken.

 • Wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

  We gaan graag met je in gesprek!

Microsoft Teams

Online vergaderen

Via Microsoft Teams zet je gemakkelijk een online vergadering op. Zo kun je met tientallen mensen tegelijk deelnemen aan een vergadering, zonder dat je daarvoor fysiek bij elkaar moet komen. Met deze applicatie creëer je één plek waar iedereen samenkomt. Met de nieuwste technologie voor hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit.

Bellen via Microsoft Teams

Vanuit Teams kun je bellen met andere Teams gebruikers. Maar er is meer. Bij ons is het mogelijk om Microsoft Teams aan te sluiten op jouw telefooncentrale. Daarmee wordt Microsoft Teams ook jouw telefoon, die je kunt gebruiken op je mobiel, laptop en tablet. Je hoeft niet meer te investeren in een toestel op je bureau. Je hebt enkel een mobiel, laptop of tablet nodig en daarmee kun jij je gesprekken voeren. Vanaf de zaak, onderweg of vanuit huis, allemaal met dezelfde kwaliteit en mogelijkheden.

De centrale werkplek in Microsoft Teams

Verschillende functies van Microsoft-producten zijn samengebracht tot een oplossing. Deze sluit perfect aan bij bedrijven tot 100 medewerkers. Al je bestanden en contactmomenten op een centrale plek met Microsoft Teams.

Direct contact!
 • Bescherm je gegevens
 • Verbeterd de samenwerking
 • Krijg meer gedaan in minder tijd
 • Professionele ondersteuning

Maak een webinar

De applicatie van Microsoft Teams geeft je naast het organiseren van gesloten vergaderingen, ook de mogelijkheid om live gebeurtenissen te organiseren. Met deze live gebeurtenissen heb jij als regisseur de leiding over hetgeen jij wilt vertellen. Zo kun gemakkelijk een online lezing of presentatie geven en deze direct met 1000+ mensen delen. Hebben mensen je gemist? Dan kunnen ze deze presentatie altijd nog terugkijken. Zo vergroot jij jouw kracht online.

Teamverband

De naam geeft al aan dat het gericht is op teamverbanden waarin wordt samengewerkt. Dit is al interessant voor teams vanaf 2 mensen. In een team werk je bijvoorbeeld samen aan dezelfde projecten. Hiervoor maak je in Microsoft Teams een team aan. Deze kun je vervolgens ook met externe partijen delen, zodat er één centraal punt is waar alle documenten, gesprekken en chats zijn opgeslagen. Dit maakt het overzichtelijk en zorgt ervoor dat je productiever bent.

Interne communicatie

Dagelijks vullen mailboxen zich met mailtjes van externe, maar zeker ook van intern. Met Microsoft Teams wordt dit verleden tijd. Door middel van de chatfuncties is het namelijk veel makkelijker om elkaar te bereiken. Hierdoor kunnen contactmomenten direct aan een team of project gekoppeld worden. Zo blijft jou mailbox schoon en houd je het overzicht. Wat uiteindelijk de productiviteit ten goede zal komen.

Klanten over
hun werkplekken

"Voor ons de ideale partij die ons ontzorgt in communicatie en cloud oplossing. Snel en efficiënt, zoals het hoort."

Christian Verstraaten - Verstraaten Autoschade

"Betrokken, correct, snel, geen poespas en nog in Jip en Janneke taal ook! Precies wat bij onze visie en diensten aansluit."

Mike Bodelier - DGD Roosendaal

"Een betrouwbare partij! Ze hebben ons voorzien van een snelle en probleemloze oplossing voor telefonie en online werkplekken. ITCOMS doet wat ze beloven! "

Ger Musters - Van Voorden

"Al geruime tijd onze IT afdeling op afstand. Ze denken graag mee in mogelijkheden op het moment dat wij weer eens iets willen wat eigenlijk niet mogelijk is."

Marlon Monden - Gans Horecafamilie

"Het bewijs van een service supplier die snel en goed ondersteuning geeft. Een lokale speler met de daadkracht van een kleine organisatie en de juiste kennis. Cruciaal voor ons! "

Frans van Dijk - Monte Pizza Crust
Profielfoto van Koert Gobbens van Raetsluy Advocaten in Breda

"Wij werken met veel plezier en naar volle tevredenheid samen. Snelle dienstverlening en persoonlijke betrokkenheid; er is een IT-wereld voor ons opengegaan!"

Koert Gobbens - Raetsluy Advocaten

Weten wat wij voor je onderneming kunnen betekenen?

Wij bellen je graag even hierover!

 • Weten wat wij voor je onderneming kunnen betekenen?

  Wij bellen je graag even hierover!

 • Referentie ITCOMS - Cisco
 • Referentie ITCOMS - Broadsoft
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Dell
 • Acronis
 • Referentie ITCOMS - T-mobile
 • Referentie ITCOMS - DrayTek
 • Referentie ITCOMS - Jabra
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Fortinet
 • Referentie ITCOMS - Gigaset
 • Referentie ITCOMS - KPN
 • Referentie ITCOMS - Yealink
 • Teamviewer - ITCOMS Roosendaaal