Werkplekbeheer - Een veilige en betrouwbare werkplek van ITCOMS

Werkplekbeheer

Het contact met klanten, leveranciers en collega’s. Het bewerken en delen van documenten. Het verzamelen en verwerken van informatie. De digitale werkplek is belangrijker dan ooit en geen enkele branche meer weg te denken. Met werkplekbeheer zorgen wij ervoor dat jouw werkplek voor jou goed werkt.

Een veilige en betrouwbare werkomgeving

Met werkplekbeheer verzeker je jezelf van een veilige en betrouwbare digitale werkomgeving. Wij staan je dagelijks te woord voor technische vragen, zodat jij zonder zorgen kunt werken waar en wanneer jij dat wilt.

Contact
 • Wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

  We gaan graag met je in gesprek!

 • Antwoord op al jouw technische vraagstukken
 • Vast bedrag per maand en maandelijks opzegbaar
 • Professionele telefonische ondersteuning

Beheer

Jouw werkplek wil je optimaal kunnen benutten, toch? Daar zorgen wij voor met werkplekbeheer. We richten alle computers in volgens onze standaard, omdat er vanuit fabrikanten vaak reclame en andere onnodige programma’s op het nieuwe device worden gezet. Nadat wij de computer opnieuw hebben geïnstalleerd, staat er enkel datgene op wat jij nodig hebt. We gaan uit van het principe ‘less is more’ om de apparatuur veilig en zo snel mogelijk te kunnen houden.

Support en ondersteuning

De meeste IT vraagstukken zijn gebruikersvragen. Bijvoorbeeld de vraag waarom OneDrive niet werkt, iets niet bewerken is of waarom een applicatie niet werkt. Dit zijn simpele vragen, maar vergis je niet. De gemiddelde medeweker is hier een hoop tijd aan kwijt. Ze gaan zelf op internet een oplossing zoeken of vragen een collega om hulp. Met als gevolg dat zij en anderen niet goed hun werk kunnen doen.

 

Met werkplekbeheer zijn wij de IT afdeling op afstand. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij de support en ondersteuning. Met dit servicecontract zijn de gebruikers volledig voorzien van professionele ondersteuning door een van onze specialisten. Daaronder valt in ieder geval:

 

 • Telefonische ondersteuning bij gebruikersproblemen en vragen
 • Support op een Windows-omgeving en Office-applicaties
 • Aanpassen en verwijderen van accounts en wachtwoorden
 • Uitvoeren van updates voor sturingsprogramma’s en applicaties
 • Terugzetten van een back-up

Werkplekbeheer

Professioneel beheer en ondersteuning op de momenten dat jij het nodig hebt.

Vraag naar de mogelijkheden

Zo bespaar je kosten

In de IT branche zijn er nog veel leveranciers die werken op basis van een uurtarief. Dit lijkt in eerste instantie voordelig, maar er zit een addertje onder het gras. Dat komt door 2 dingen. Allereerst zien we in kennisintensieve organisatie dat medewerkers nu eenmaal regelmatig IT vragen hebben. Het zijn wellicht niet altijd urgente verstoringen, maar ze belemmeren wel het werkproces. Daarnaast lijkt betalen op basis van een uurtarief voordelig, maar voor iedere vijf minuten betaal je vaak al voor minimaal een kwartier. Dat is niet efficiënt. Daarom doen wij dat anders.

 

Met werkplekbeheer is het in ons belang dat jouw IT omgeving zo goed mogelijk werkt. Anders staat bij ons de telefoon voortdurend roodgloeiend. Of je nu 5 minuten of 5 uur belt, wij zorgen dat jouw vraag omtrent werkplekbeheer wordt beantwoord. Voor een vast bedrag per maand. Precies om die reden is werkplekbeheer de juiste aanvulling voor ieder bedrijf.

Vraag naar de mogelijkheden van werkplekbeheer.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Weten wat wij voor je onderneming kunnen betekenen?

  Wij bellen je graag even hierover!

Alle diensten bekijken