Microsoft 365 training - haal meer uit je Microsoft 365 licenties

Microsoft 365 training

Wanneer je als organisatie kiest voor Microsoft 365, sta je aan het begin van een mooie verandering. Binnen de verschillende pakketten is ontzettend veel mogelijk. Met trainingen en de juiste ondersteuning ga je pas echt de meerwaarde ervaren van dit handige pakket.

Verhoog de toegevoegde waarde van je investering

Als je er toch al voor betaald, waarom zou je er dan niet aan werken het maximale eruit te halen? Veel bedrijven gebruiken maar een fractie van de mogelijkheden die binnen een Microsoft 365 licentie zitten. Wij helpen je hier meer uit te halen.

Hier heb ik interesse in!
 • Wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

  We gaan graag met je in gesprek!

Verdiepen of verbreden?

Met de Microsoft 365 training leer je hoe je meer uit deze cloud dienst haalt. De licentiekosten betaal je toch al. Dus het loont om actief opzoek te gaan naar mogelijkheden voor optimalisatie. Dit kan met algemene functionaliteiten zoals Word, Excel en Outlook. Een andere manier is het uitbreiden van de applicaties die je gebruikt. Wat is beschikbaar en hoe kan dit bijdragen aan een verbeterde workflow? We zoeken dit goed uit en kunnen zelfs de nieuwe toepassingen configureren. Dan volgt de belangrijkste stap; het begeleiden van de eindgebruikers in succesvol gebruik binnen de hele organisatie.

 

Oefening baart kunst

Het doel van Microsoft 365 is bijdragen aan een effectieve en efficiënte manier van werken. De productiviteit verhogen. Door minder tijd aan taken te besteden, kun je meer doen en ook meer geld verdienen. Aan de andere kant kost de inrichting en opstartfase ook tijd en geld. Daarom is het nog belangrijker om ervoor te zorgen dat je de investering terugverdiend. Het verhogen van het rendement. Dat is precies waar een training je bij gaat helpen.

Direct contact!
 • Realiseer meer resultaat zonder extra kosten
 • Geef een nieuwe betekenis aan het woord teamwork
 • Ga meer werk verzetten in een kortere tijd

Microsoft Teams

Een van de meeste besproken applicaties binnen het Microsoft portfolio is Microsoft Teams. Deze al omvattende applicatie is erop gemaakt om het werken in teamverband en groepen te vergemakkelijken. En dat binnen én buiten jouw eigen organisaties. Met Microsoft Teams heb je ontzettend veel mogelijkheden. Dat maakt het juist belangrijk om goed na te denken over het gebruik binnen jouw organisatie.

Met onze trainingen speciaal voor Microsoft Teams werken we aan een uniforme werkwijze binnen jouw organisatie. Zo houdt je overzicht en kan Microsoft Teams je helpen om daadwerkelijk efficiënter en effectiever te gaan samenwerken. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op onze pagina over Microsoft Teams.

Microsoft Teams
Een geanimeerde tekening van een computer die online is verbonden met andere applicaties

Samen sta je sterker

Op een andere manier werken moet niet onderschat worden. Dat Microsoft 365 enorm kan bijdragen aan de productiviteit, maakt het niet vanzelfsprekend dat dit ook zo voor jou werkt. Dit vraagt om een goed doordacht plan waarbij je moet nadenken over een stuk verandermanagement. Wij kijken binnen jouw organisatie mee om een beeld te krijgen van jullie werkwijze en de blokkades. Wanneer dit alles in kaart is gebracht, zetten we een plan op met een passende Microsoft 365 training. Want enkel met een gemotiveerd en enthousiast team, kun je het verschil maken.

Klanten over
hun werkplekken

"Voor ons de ideale partij die ons ontzorgt in communicatie en cloud oplossing. Snel en efficiënt, zoals het hoort."

Christian Verstraaten - Verstraaten Autoschade

"Betrokken, correct, snel, geen poespas en nog in Jip en Janneke taal ook! Precies wat bij onze visie en diensten aansluit."

Mike Bodelier - DGD Roosendaal

"Een betrouwbare partij! Ze hebben ons voorzien van een snelle en probleemloze oplossing voor telefonie en online werkplekken. ITCOMS doet wat ze beloven! "

Ger Musters - Van Voorden

"Al geruime tijd onze IT afdeling op afstand. Ze denken graag mee in mogelijkheden op het moment dat wij weer eens iets willen wat eigenlijk niet mogelijk is."

Marlon Monden - Gans Horecafamilie

"Het bewijs van een service supplier die snel en goed ondersteuning geeft. Een lokale speler met de daadkracht van een kleine organisatie en de juiste kennis. Cruciaal voor ons! "

Frans van Dijk - Monte Pizza Crust
Profielfoto van Koert Gobbens van Raetsluy Advocaten in Breda

"Wij werken met veel plezier en naar volle tevredenheid samen. Snelle dienstverlening en persoonlijke betrokkenheid; er is een IT-wereld voor ons opengegaan!"

Koert Gobbens - Raetsluy Advocaten

Weten wat wij voor je onderneming kunnen betekenen?

Wij bellen je graag even hierover!

 • Weten wat wij voor je onderneming kunnen betekenen?

  Wij bellen je graag even hierover!

 • Referentie ITCOMS - Cisco
 • Referentie ITCOMS - Broadsoft
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Dell
 • Acronis
 • Referentie ITCOMS - T-mobile
 • Referentie ITCOMS - DrayTek
 • Referentie ITCOMS - Jabra
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Fortinet
 • Referentie ITCOMS - Gigaset
 • Referentie ITCOMS - KPN
 • Referentie ITCOMS - Yealink
 • Teamviewer - ITCOMS Roosendaaal