ICT voor accountancy en adviseurs | ITCOMS | Vooruit door verbinding

ICT oplossingen voor accountancy en adviseurs

Samenwerken met een betrouwbare partner

Wij dragen zorg voor jouw ICT, zodat jij kunt focussen op de core business. Dat waar jij zo goed in bent. Dan doen wij waar wij goed in zijn. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare werkomgeving.

Door het gebruik van onze flexibele oplossingen helpen we jouw organisatie vooruit. Daarmee ben je klaar voor de toekomst. Zullen we samenwerken?

 • Wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

  We gaan graag met je in gesprek!

Groeiende digitalisering

De digitalisering in de accountancywereld verandert in rap tempo. Grote spelers met applicaties van Exact, Unit4 en AFAS pakken het voortouw en dat resulteert mondjesmaat in een aanpassing van de ICT-infrastructuur. Hoe bereid ben jij om de ICT-omgeving van jouw advieskantoor klaar te stomen voor de toekomst? Hoe zorg je ervoor dat jouw klanten net zo enthousiast raken? ITCOMS geeft inzicht in hoe je met de juiste inzet van ICT-oplossingen het verschil kunt maken. We delen graag meer over de voorbereidingen en onze aanpak.

Gevoelige bedrijfsinformatie

Als adviseur ben jij het merendeel van je werk bezig met klanten. Jij geeft advies op het gebied van rechtsvormen, financiering of bij een overname. Je bent er maar druk mee! ICT-oplossingen zijn noodzakelijk en bovendien helpt het automatiseren van processen accountancy om succesvoller te zijn. Hierdoor kun je de veiligheid van jouw klant waarborgen en vertrouwen uitstralingen dat gevoelige bedrijfsinformatie ten alle tijden veilig in handen is bij jouw advieskantoor. ITCOMS biedt diverse IT-oplossingen om deze veiligheid te waarborgen. We vertellen je er graag over.

Flexibel en veilig werken

De zakelijke dienstverlening is voortdurend in beweging en wij zorgen dat onze klanten daarvan de vruchten plukken. Onze management & monitoring service stelt ons in staat om onze klanten zorgeloos en in een veilige omgeving te laten werken. Wil je veilig en waar je maar wilt werken? Waar nodig persoonlijke ondersteuning inschakelen? En op de hoogte blijven van de nieuwste trends op het gebied van digitalisering? Met onze IT-oplossingen staan wij altijd voor je klaar. We verzorgen advies op maat en kijken altijd wat het beste bij jouw organisatie past. Benieuwd welke ICT-oplossing het beste bij jouw advieskantoor past?

ICT voor accountancy en adviseurs

Netwerkbeheer als IT-oplossing voor accountancy

Voor de meeste advieskantoren geldt dat het niet interessant is om een ICT-medewerker in dienst te nemen. Het is niet alleen kostbaar, maar ook tijdrovend om jouw medewerker van alle nieuwe trends op de hoogte te stellen. Dat maakt dat wij een IT-afdeling op afstand realiseren. Niet langer zorgen maken of alles wel veilig gewaarborgd is, maar voortdurend werken in een veilige en betrouwbare werkomgeving? Als IT-bedrijf voor accountancy draagt ITCOMS diverse ICT-oplossingen aan. Allereerst: het netwerkbeheer voor bedrijfsnetwerken om alles veilig, betrouwbaar en middels een back up in de cloud te plaatsen. Ingericht aan de hand van de wettelijke AVG-eisen. Daarnaast dragen wij IT-oplossingen aan voor systeembeheer en beheren wij werkplekken.

Zakelijke telefonie Roosendaal

Systeembeheer als ICT-oplossing

In de accountancywereld krijg je voortdurend te maken met de uitwisseling van vertrouwelijke informatie met klanten en partners. Het is dan ook van uiterst belang dat systemen veilig zijn ingericht. Tegenwoordig gaat het beheer van systemen veel verder dan alleen het beheren van lokale apparatuur. Diensten in de cloud zijn even zo goed belangrijk om vertrouwelijke informatie op een veilige manier te kunnen borgen.

ITCOMS is gespecialiseerd om deze omgeving veilig en werkbaar in te richten. Middels het uitvoeren van diverse activiteiten beheren en onderhouden wij de systemen. Doordat wij gebruikmaken van beheertools optimaliseren we de onderhoudsfrequente wat ervoor zorg dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Dit stelt jou in staat je optimaal te focussen op je werk als accountant.

Advies op maat

ICT-oplossingen op maat aandragen, ITCOMS heeft er inmiddels een uitdaging van gemaakt. Wij investeren nog elke dag om dit proces voor accountancy zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Maar ook bieden we nazorg om storingen zo snel mogelijk voor advieskantoren op te lossen. Doordat wij IT-oplossingen op maat aanbieden, kunnen we inspelen op de specifieke wensen en behoeften passend bij het advieskantoor waarvoor u werkzaam bent. Samen kijken we welke ICT-oplossingen hierbij het beste aansluiten.

Zoek je een professioneel ICT bedrijf?

Neem hier contact met ons op.

 • Weten wat wij voor je onderneming kunnen betekenen?

  Wij bellen je graag even hierover!

Vragen die vaak gesteld worden

Uiteraard zijn de kosten voor ICT-oplossingen afhankelijk van de wensen en behoeften van de accountant. Wij bieden op maat en vrijblijvend advies aan, op basis daarvan kunnen wij de kosten in kaart brengen.

Nee, wij kunnen ondanks de grootte van een bedrijf te allen tijde een passende oplossing op maat bieden. De invulling ervan is voor elke accountant verschillend, maar ITCOMS draagt de meest efficiënte oplossing voor jouw organisatie aan.

 • Referentie ITCOMS - Cisco
 • Referentie ITCOMS - Broadsoft
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Dell
 • Acronis
 • Referentie ITCOMS - T-mobile
 • Referentie ITCOMS - DrayTek
 • Referentie ITCOMS - Jabra
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Fortinet
 • Referentie ITCOMS - Gigaset
 • Referentie ITCOMS - KPN
 • Referentie ITCOMS - Yealink
 • Teamviewer - ITCOMS Roosendaaal
Alle diensten bekijken