ICT voor bouwbedrijven | ITCOMS | Vooruit door verbinding

ICT oplossingen voor bouwbedrijven

Samenwerken met een betrouwbare partner

Wij dragen zorg voor jouw ICT, zodat jij kunt focussen op de core business. Dat waar jij zo goed in bent. Dan doen wij waar wij goed in zijn. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare werkomgeving.

Door het gebruik van onze flexibele oplossingen helpen we jouw organisatie vooruit. Daarmee ben je klaar voor de toekomst. Zullen we samenwerken?

 • Wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

  We gaan graag met je in gesprek!

Bouwen aan de toekomst

De bouwwereld is voortdurend in beweging. Projecten schieten uit de grond, werk is er in overvloed en de vraag naar vakbekwaam personeel is groot. Ondanks dat de drukte in de bouw niet stilstaat, is het voor jou als ondernemer belangrijker dan ooit om stil te staan bij alles wat zich op de achtergrond plaatsvindt. Stilstaan bij goede ICT-oplossingen die onmisbaar zijn het succes van jouw bedrijf bepalen. ITCOMS heeft ervaring in het inrichten van ICT-oplossingen voor de bouw. Lees hier meer over onze aanpak, tips en oplossingen.

Zorgeloos en veilige werken

In de bouwwereld wordt het steeds belangrijker om flexibel en efficiënt met samenwerkingspartners te werken. Of dat nu op kantoor of op de bouwplaats is, dat mag voor jou en voor jouw personeel geen problemen opleveren. Denk aan het bewerken en delen van tekeningen of het verzamelen en verwerken van informatie. Ons ICT-bedrijf in Breda maakt het mogelijk om het beheer van jouw digitale werkplek optimaal te benutten. ITCOMS richt alle computers volgens een standaard in, zodat enkel datgene wat nodig is erop staat en de computers veilig en snel inzetbaar zijn.

Altijd vertrouwen op een goede verbinding

In de bouwwereld is een fijne samenwerkingspartner het halve werk. Van een onderaannemer waarmee je gemakkelijk kunt communiceren via Teams tot een opdrachtgever die de juiste informatie naar jou op de mail zet. Het is belangrijker dan ooit dat dit proces soepel verloopt om de professionaliteit van jouw bouwbedrijf te waarborgen. Maar ook dat jij op jouw ICT-oplossingen kunt vertrouwen: op een goede netwerkverbinding, maar ook op bestanden die jij eenvoudig tevoorschijn kunt toveren. Dat je kunt printen wanneer dit nodig is en niet de zorgen ervaart of een e-mail wel of niet verzonden is.

ICT voor accountancy en adviseurs

Hoewel het allemaal voor de hand ligt, dragen professionele it-oplossingen voor de bouw bij om dit alles op de achtergrond goed te regelen. ITCOMS biedt advies en hulp om dit alles op orde te brengen, zodat jij je kunt focussen op het vakinhoudelijke werk.

Administratieve last verlagen met slimme ICT oplossingen

Krijgt jouw bouwbedrijf voortdurend te maken met nieuwe uitdagingen? Uiteenlopende projecten? En specifieke wensen van klanten? Dan wordt jouw flexibiliteit en aanpassingsvermogen met regelmaat op de proef gesteld. Vooral als je graag langdurige projecten aanneemt, is het van belang dat data eenvoudig vindbaar is.

 

Stel, de opdrachtgever of opdrachtnemer wil specifieke eisen van het bouwproject inzien, dan ben jij de aangewezen persoon ze hierbij op weg te helpen. Een goede ICT-oplossing in de bouw is onmisbaar voor succesvolle projecten. Hoe zorgvuldiger jij de administratie vastlegt, hoe meer jij kunt inzetten op de bewijslast die voldoet aan wet- en regelgeving. Bovendien verklein je de administratieve last, kun je nog gerichter inzetten op flexibel werken en je aanpassen op de wensen en behoeften van de klant. Hoe ITCOMS hierin kan ondersteunen?

 • ITCOMS is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van cloud werkplekken voor de bouwsector. Oftewel: de werkomgeving op een virtuele server.
 • Het beheer en onderhoud van de volledige ICT-omgeving kun je bij ITCOMS onderbrengen.
 • ITCOMS heeft alle kennis en ervaring in huis om de werkomgeving voor jouw werknemers de professionaliteit te bieden die nodig is.
Zakelijke telefonie Roosendaal

ICT-oplossing bij flexibel op locatie werken

Werken in een veilige werkomgeving, zonder zorgen en meer efficiëntie realiseren, kan middels het uitbesteden van beheer- en onderhoudsactiviteiten. De management & monitoring service van ITCOMS draagt bij om meer focus te leggen op jouw business terwijl je verzekerd bent van professionele hulp en ondersteuning. Je kunt het als het ware zien als een ICT-afdeling op afstand.

Beheer & onderhoud

Het beheer is geheel op afspraak en middels een vooraf besproken vast bedrag per maand.

Flexibel

Wij werken niet met contracten: al onze diensten zijn maandelijks opzegbaar.

Altijd up-to-date

ITCOMS is van alle nieuwste ontwikkelingen op de hoogte en komt altijd met de best passende oplossing.

ICT-oplossingen op maat

Door ervaring met diverse bouwbedrijven weten wij bij ITCOMS als geen ander hoe we dit proces zo efficiënt en eenvoudig mogelijk voor organisaties kunnen inrichten. Ligt er een storing op de loer? Dankzij ons it-oplossingen voor de bouw lossen we dit snel voor je op. Uiteraard zijn alle it-oplossingen op maat voor jouw organisatie. We houden graag rekening met unieke wensen en behoeften om de best passende oplossing voor jouw bedrijf te realiseren. Benieuwd welke ICT-oplossing het beste bij jouw bouwbedrijf past?

Zoek je een professioneel ICT bedrijf?

Neem hier contact met ons op.

 • Weten wat wij voor je onderneming kunnen betekenen?

  Wij bellen je graag even hierover!

Vragen die vaak gesteld worden

De kosten voor een ICT-oplossing voor de bouw zijn afhankelijk van de wensen en behoeften van onze klant. We bieden vrijblijvend een advies op maat aan, inclusief een kostenplaatje.

Nee, ongeacht de grootte van het bedrijf kunnen wij een passende oplossing bieden op maat. Wel is de invulling ervan voor elke organisatie weer anders, maar ITCOMS draagt graag bij voor de meest efficiënte oplossing voor jouw bouwbedrijf.

 • Referentie ITCOMS - Cisco
 • Referentie ITCOMS - Broadsoft
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Dell
 • Acronis
 • Referentie ITCOMS - T-mobile
 • Referentie ITCOMS - DrayTek
 • Referentie ITCOMS - Jabra
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Fortinet
 • Referentie ITCOMS - Gigaset
 • Referentie ITCOMS - KPN
 • Referentie ITCOMS - Yealink
 • Teamviewer - ITCOMS Roosendaaal
Alle diensten bekijken