Clouddiensten

Clouddiensten

Steeds meer bedrijven maken de overstap naar ‘werken in de cloud’. Het gebruik van Clouddiensten houdt in dat bestanden en programma’s beschikbaar zijn via het internet. Het beheren van een eigen server wordt overbodig. De gebruikers kunnen vanaf elke locatie inloggen en toegang krijgen tot hun gegevens via de Cloud. Waarom zou u nog investeren in dure apparatuur als u uw bestanden goedkoper en zelfs veiliger via het internet kan beheren? ITCOMS is gespecialiseerd in Clouddiensten voor het MKB. Wij gaan voortdurend mee met actuele ontwikkelingen en kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden van online werken.

Werken vanaf elke locatie

Het is onze overtuiging dat cloud computing voor het MKB segment een zeer aantrekkelijke, efficiënte en toekomstvaste oplossing is. Daarom hebben wij ons volledig op de implementatie van Cloud Computing toepassingen toegelegd.

Met Cloud Computing worden alle diensten “on-line” aangeboden en betaalt de gebruiker alleen voor de afname in de vorm van een abonnement.

Voordelen van Cloud Computing:

 • geen hoge investeringen in hardware, servers, etc.
 • altijd laatste versie van software
 • altijd en overal toegang tot uw gegevens
 • professionele bescherming tegen virussen
 • een automatische back-up van uw gegevens
 • flexibele abonnementen (maandelijks opzegbaar of uitbreidbaar)
 • goedkoper, je betaalt per gebruiker en daardoor zijn de kosten voorspelbaar.
 • minder risico; u doet direct zaken met de grote software bedrijven als Microsoft waarna u niet meer afhankelijk bent van de partij die de implementatie verzorgt.

VoIP

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit ‘spraak over een datanet’,
oftewel; bellen via een internetverbinding. Ook hier geldt dat de telefooncentrale ‘in de cloud’ staat.
Bellen via een internet verbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing
worden over het algemeen als de belangrijkste gezien. Daarnaast heeft VoIP meer mogelijkheden dan een vaste lijn, bijvoorbeeld bellen vanaf uw mobiel terwijl ontvanger het nummer van de organisatie ziet staan, lees hier meer over koppeling mobiel en VoIP (link naar pagina Telefonie). Veel mensen denken dat VoIP een
nieuwe techniek is. Dit is echter niet het geval: VoIP bestaat al geruime tijd. Op dit moment maakt
zelfs 55% van de bedrijven boven 20 medewerkers al gebruik van VoIP.

ITCOMS kan voor u de volledige implementatie van VoIP regelen.
Een goede internetverbinding (indien nog niet aanwezig)
VoIP toestellen
Installatie en implementatie

Beveiliging

Vanaf nu kunt u altijd live zien wat er in uw bedrijf, winkel of in uw huis gebeurt, ongeacht uw locatie. Dit kan heel eenvoudig met een webbased oplossing: de Cameramanager.

De tijd dat er grote recorders nodig waren om alle camerabeelden op te slaan is voorbij. De beelden worden opgeslagen in de cloud en kunt u vanaf uw pc, tablet of smartphone bekijken.

Afhankelijk van de ruimte(s) die u wenst te beveiligen kunt u bij ons een passend abonnement afsluiten. Het is een betaalbare en zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor camerabeveiliging.
U heeft bij ons al een abonnement vanaf € 14,95 per maand, dit is inclusief gebruik van een geschikte camera. Er is dus geen grote investering nodig voor een veilig gevoel.

Het abonnement bestaat uit:

 • gebruik van geschikte Cameramanager camera
 • toegang tot Cameramanager applicatie waarmee u vanuit u pc, tablet of smartphone de live of opgeslagen beelden van de camera kunt zien.
 • opslag van de beelden in de cloud

Contactgegevens

ITCOMS B.V.
Bredasebaan 8
4744 RZ Bosschenhoofd
The Netherlands

T +31(0)76-2600044
E info@itcoms.nl

KvK: 20161578
BTW/VAT: 821434433B01

Neem contact met ons op!