Industrie - ITCOMS | Vooruit door verbinding

Industrie

Industrie is overal en altijd in beweging. Het digitaliseren van de werkomgeving is hier goed merkbaar. En door het automatiseren van processen, stijgt de efficiëntie en effectiviteit.

Technische ontwikkelingen

Processen zijn erop ingericht om zo efficiënt mogelijk te verlopen. Je wilt een zo hoog mogelijk rendement behalen. En hoe sneller de ontwikkelingen gaan, des te meer flexibiliteit er van een bedrijf wordt gevraagd. Wat je nodig hebt is een flexibele, veilige en betrouwbare ICT-omgeving waar je geen omkijken naar hebt.

Overal zaken doen

Als je in de industriële sector werkt, bestaat de kans dat je aanraking komt met buitenlandse bedrijven. Als je internationaal werkt krijgt ‘zaken doen’ een andere dimensie. Veel reizen, communiceren in verschillende talen en snel reageren op veranderingen. Als je de concurrentie voor wil blijven, moet je focus houden. Dat doe je vanuit een goede en betrouwbare basis. Die staat als een huis. Waar je geen energie aan verliest. Dat is precies waar wij gespecialiseerd in zijn. Jouw zorgen wegnemen, zodat je kunt doen waar je goed in bent.

Specialisatie & standaardisatie

Onze cloud diensten zijn zo ingericht, dat we precies weten wat het voor jou doet. We zijn gewend aan bedrijven met speciale wensen. Stel je voor, je hebt een ERP-pakket aangeschaft of laten ontwerpen. Deze wordt vaak niet als cloud dienst aangeboden. Hij moet dus op je eigen server draaien. Wij zorgen ervoor dat dit pakket komt te draaien in privé cloud omgeving. Gekoppeld aan de rest van je netwerk en apparaten. Zo blijf je werken op de manier die voor jou werkt. Met ons als specialistische ICT-partner.

Een aanspreekpunt

Betrouwbaar netwerk

Overzichtelijke prijs

24/7 proces

We begrijpen dat jouw business 24/7 door draait. Dat doet die van ons ook. Met diensten die 24 uur per dag en 7 dagen per week ondersteuning bieden, zorgen we voor een maximale beschikbaarheid. En is er dan toch iets, dan bel je ons. Wij staan voor je klaar wanneer het nodig is. Om jouw business te laten draaien wanneer dat moet.

Vragen die vaak gesteld worden

Ja, dat kan. Door middel van nummerportering nemen wij het nummer over van de oude provider. Indien mogelijk zeggen we ook direct de lopende diensten op. Een zorgeloze overstap!

De online werkplek is de meest beveiligde manier van werken. Met behulp van een beveiligde VPN-verbinding zorgen wij voor betrouwbare omgeving.

De online werkplek is een maandelijkse dienst en dus ook maandelijks aan te passen. Komt er iemand bij of gaat er iemand weg, regelen we dit. Zo houdt je grip op de kosten.

Al onze diensten monitoren wij 24/7 via een zelfontwikkelde monitoringsysteem. Tevens kunnen wij op afstand het netwerk controleren en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Zo zorgen wij voor een betrouwbare ICT-infrastructuur van hoge kwaliteit.

Microsoft365 kun je gebruiken op je mobiel, tablet, computer en serveromgeving. De applicaties zijn te downloaden en je kunt in de online omgeving werken. Daardoor kun je altijd bij je bestanden.

Als jouw organisatie telefonisch goed bereikbaar moet zijn, is VoIP de ideale oplossingen. Het hoge beschikbaarheid, veel mogelijkheden en een zeer goede gesprekskwaliteit.

Telefoonnummer 076-2600044 Mail ons info@itcoms.nl Schrijf je in voor de nieuwsbrief
 • Referentie ITCOMS - Cisco
 • Referentie ITCOMS - Broadsoft
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Dell
 • Acronis
 • Referentie ITCOMS - T-mobile
 • Referentie ITCOMS - DrayTek
 • Referentie ITCOMS - Jabra
 • Referentie ITCOMS - Microsoft 365
 • Referentie ITCOMS - Fortinet
 • Referentie ITCOMS - Gigaset
 • Referentie ITCOMS - KPN
 • Referentie ITCOMS - Yealink
 • Teamviewer - ITCOMS Roosendaaal