Zakelijk glasvezel in Rucphen - zakelijk glasvezel in Roosendaal

Zakelijk glasvezel in Rucphen

Doe mee met het glasvezel project in Ruchpen en maak gebruik van een super snelle internetverbinding. Daarmee verzeker je jouw bedrijf van een veilig en betrouwbaar netwerk. Zo ben jij klaar voor de toekomst.

Een goede verbinding voor iedereen

Steeds meer werkzaamheden vinden online plaats. Om goed te kunnen werken heb je dus een betrouwbare en snelle internetverbinding nodig. Het is slim om te investeren in glasvezel, daarmee leg je alvast een goede basis voor het online werken. De aanleg van dit project wordt gedaan door DELTA Fiber Netwerk. En wij bieden je de mogelijkheid om hier een passend abonnement bij af te sluiten. Daarmee is ITCOMS voor jou het persoonlijke aanspreekpunt bij vragen over je internetverbinding. Voor ieder bedrijf hebben we een passend pakket.

 

Stap over op glasvezel, dat is een slimme zet!

Je kunt je bedrijf aanmelden door een mail te sturen naar glasvezel@itcoms.nl. Het aanmeldformulier kun je hier downloaden. Ben je nog niet overtuigd of heb je vragen, stuur dan je vraag aan ons door en je hebt binnen een dag antwoord.

Download het inschrijfformulier Meld je nu aan!

Verzeker jezelf van een goede zakelijke internetverbinding

Hoge snelheden

Altijd een super snelle verbinding met snelheden tot wel 1000 Mb per seconde!

Lage prijzen

Je betaalt géén aansluitkosten tijdens de vraagbundeling.

Kwaliteit en persoonlijk contact

Altijd ondersteuning van ons als jouw lokale partner.

De basis van ieder bedrijf

Een internetverbinding is onmisbaar. We gebruiken steeds meer apparaten en applicaties die met het internet verbonden zijn. Het zakelijk glasvezel in Rucphen is bedoeld bedrijven hierin bij te staan. Hierdoor draagt het bij een betrouwbaar en stabiel netwerk, waar medewerkers van op aan kunnen. Je kunt dus wel stellen dat internet tegenwoordig tot één van de nutsvoorzieningen behoort.

Waarom is glasvezel daar dan zo geschikt voor? Dat heeft te maken met de techniek. De vezel in de fysieke glasvezelkabel kan super hoge snelheden tot 1 Gb/s behalen. Het is heel stabiel, waardoor je een gelijke upload- en downloadsnelheid hebt. Daarnaast is glasvezel minder gevoelig voor storing op de kabel zelf. Al deze functionaliteiten zorgen ervoor dat jij optimaal kunt profiteren van de verbinding. En daarom willen we zo graag zakelijk glasvezel in Ruchpen realiseren!

Heeft glasvezel ook nadelen

Vergeleken met alle andere internetverbinding, heeft glasvezel als techniek de absolute voorsprong. Daarentegen heeft deze techniek wel zijn prijskaartje. Als je zelf als bedrijf een glasvezelverbinding wil aanleggen is dit enorm kostbaar. Daarom is Delta Fiber dit initiatief gestart. Met behulp van een collectieve vraagbundeling, zijn de kosten gespreid. En zo wordt het ineens voor iedereen betaalbaar om over te stappen op zakelijk glasvezel. Of je nu een eenmanszaak hebt of een bedrijf met 50 medewerkers. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het zakelijke glasvezel in Rucphen een succes wordt. Zodat iedereen kan profiteren van de voordelen van snel, betrouwbaar en voordelig internet.

De voordelen van een glasvezel internetverbinding

  • Glasvezel is super stabiel. Daardoor ben je verzekerd van stabiel internet en een hoge snelheid.
  • De hoge snelheden maken het mogelijk nog meer data en diensten via het internet te gebruiken.
  • De upload en download snelheid zijn gelijk aan elkaar voor optimaal gebruik.
  • Een betrouwbaar netwerk waarvan je zeker weet dat het goed werkt. Iedere dag weer.

Wil je informatie over een glasvezel internetverbinding voor je bedrijf?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.