Online werken - ITCOMS | Veilig & Flexibel - Maandelijks opzegbaar

Online werken

Met de groei van thuiswerken is ook het online werken voor steeds meer bedrijven interessant geworden. Overal en altijd bij bestanden kunnen is voor de zakelijke markt nu eenmaal ontzettend belangrijk. Lees hier hoe jij online werken voor jouw organisatie kunt toepassen.

Samenwerken

Over de hele wereld werken bedrijven samen. Bellen, chatten en bestanden delen. Het is allemaal mogelijk. Toch moet je nog wel nadenken over een goede inrichting van deze functionaliteiten. Je wilt toch niet dat een medewerker per ongeluk een map met bedrijfsgevoelige informatie deelt? Gelukkig kunnen we dit prima regelen via onze beheeromgeving.

  • Wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

    We gaan graag met je in gesprek!

De moderne werkplek

Een van de meest gekozen oplossingen voor online werken is de moderne werkplek. Hierbij heb je een online werkomgeving die onder andere bestaat uit Microsoft 365. Met deze complete licentie beschik je over de Office applicaties, online bestandsdeling en mail. Daarnaast zorgen wij voor een optimale beveiliging, zodat je veilig bent voor spam, malware en andere bedreigingen. Omdat je geen bestanden wilt verliezen maken we een back-up van je volledige online werkomgeving. Op deze manier ben je niet alleen flexibel, maar ook overal veilig aan het werk.

MKB werkplek online - ICT beheer
  • Veilig en betrouwbaar
  • Professionele ondersteuning
  • Goede samenwerking

Technische support

Wanneer je online werkt, ben je verbonden met het internet. Hierdoor kunnen we jouw werkomgeving beheren. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de laatste software- en beveiligingsupdates zijn geïnstalleerd. Daarnaast monitoren we de prestaties van jouw devices. Mocht er dan iets aan de hand zijn, dan kunnen we direct actie ondernemen. Met behulp van Teamviewer kijken we op afstand met je mee. Op die manier lossen we de meeste problemen op. Dan kun jij weer snel aan de slag.

Veilig en betrouwbaar

Een server plaatsen is niet meer van deze tijd. Dit is niet alleen kostbaar, maar het brengt ook onnodig risico’s met zich mee. Je moet rekening houden met ontzettend veel factoren, zoals stroomuitval, brand- en inbraakgevoeligheid en het koelen van de ruimte. Daarom werken wij met online servers. Hierbij staat de fysieke server in een gecertificeerd datacenter. Dit datacenter voldoet aan belangrijke NEN en ISO certificeringen. Daarnaast is omgeving in het datacenter volledig dubbel uitgevoerd. Hierdoor kunnen we een beschikbaarheid van 99,99% waarborgen.

Professionele oplossingen

Een professioneel datacenter beschikt over specialistische apparatuur. Voor de meeste MKB bedrijven is dit echter onbetaalbaar. Door online te werken kun je wel gebruik maken van alle functionaliteiten. Maar dan voor een fractie van de prijs. Daarmee is je werkplek goed beveiligd én kun je altijd werken waar en wanneer je wilt.

Meer weten over online werken?

Online werken is tegenwoordig heel belangrijk in een organisatie. Wil jij voor jouw eigen organisatie ook een goede en gemakkelijke online werkplek?

Neem dan contact met ons op

Centraal aanspreekpunt

Het beheer, onderhoud en de support van je bestaande of nieuwe omgeving kunnen wij verzorgen. Daardoor heb je zelf geen omkijken meer naar jouw ICT omgeving. Voor een vast bedrag per maand zijn we jouw vertrouwde partner voor al je ICT vraagstukken. Jij focust je op zaken die voor jou belangrijk en wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt profiteren van het online werken.

ITCOMS in contact met klanten
Telefoonnummer 076-2600044 Mail ons info@itcoms.nl

Blijf op de hoogte