Over ons

 

Over ons

ITCOMS is opgericht door Corien Koolen, hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in huis voor het automatiseren & stroomlijnen van administratieve processen.

Tegenwoordig wordt er van een werkplek verwacht dat hij flexibel is, zonder zorgen kunnen werken, altijd en overal. ITCOMS heeft zich helemaal toegelegd op de toekomstvaste oplossing die cloud computing is. ITCOMS helpt bedrijven bij het overstappen naar deze nieuwe kostenbesparende technologie. Wij geven advies, richten het in en implementeren cloud computing.

Wij zien ICT meer en meer als een nutsvoorziening. ITCOMS is in dit geval de installateur en brengt systemen in de cloud. Men betaalt voor het gebruik van de software op basis van maandelijks abonnement met vaste kosten. Dat is efficient, duidelijk en flexibel.

Er komen steeds meer diensten die via de cloud beschikbaar zijn, zo ook telefonie en camerabeveiliging. Wij gaan uiteraard mee met deze ontwikkelingen en kunt u ook hiervoor bij ons terecht.

Na de implementatie werkt het! Mocht er toch een keer iets zijn, dan kunt u contact opnemen zonder dat u daarvoor van ons een factuur ontvangt.

 

Contactgegevens

ITCOMS B.V.
Bredasebaan 8
4744 RZ Bosschenhoofd
The Netherlands

T +31(0)76-2600044
E info@itcoms.nl

KvK: 20161578
BTW/VAT: 821434433B01

Neem contact met ons op!