Internet

Internet Solutions

Het internet is voor ieder bedrijf de toegangspoort van informatie. De afgelopen jaren heeft toepassing van internet een grote vlucht genomen. We kunnen internet niet meer wegdenken uit onze dagelijkse bezigheden. ITCOMS is gespecialiseerd in de toepassing van internettechnologie bij zowel profit als non-profit bedrijven en instellingen. Er is een grote behoefte aan specialistische kennis en zakelijke diensten. ITCOMS levert een breed scala aan bedrijfsmatige oplossingen op het gebied van internet toegang. En wanneer de toegang er eenmaal is dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Internet

Van advies over de beste internetverbinding tot bruikbare werkplekken die middels Wifi verbonden zijn, ITCOMS regelt het van A tot Z. Resultaat is altijd een veilige internetverbinding en handige flexplekken voor uw personeel.

Openbare Wifi voor gasten

Of het nu gasten zijn die u op kantoor ontvangt, in een restaurant, hotel, winkel, etc., u kunt ze toegang geven tot Wifi middels managed Wifi. U, uw medewerkers en uw gasten kunnen overal eenvoudig draadloos inloggen.
Deze dienst bestaat uit 2 logisch gescheiden Wi-Fi netwerken.

  • Een netwerk voor de medewerkers, voor volledige toegang tot het bedrijfsnetwerk, printers etc.
  • Een netwerk om gasten toegang te verlenen tot internet.

Door de scheiding van netwerken kunnen de gebruikers van het gastnetwerk nooit toegang krijgen tot bedrijfsgegevens, printers en PC’s.

Contactgegevens

ITCOMS B.V.
Bredasebaan 8
4744 RZ Bosschenhoofd
The Netherlands

T +31(0)76-2600044
E info@itcoms.nl

KvK: 20161578
BTW/VAT: 821434433B01

Neem contact met ons op!